Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: caption in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1086 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

Welkom

Op zaterdag 14 november wordt in Leiden het jaarlijks terugkerende NSRF Congres gehouden. Alle besturen van Nederlandse Roeiverenigingen zijn welkom om deel te nemen aan een inspirerende dag die ieders bestuursjaar goed van start zal laten gaan! Dit jaar zullen we het programma vullen met een aantal enerverende sprekers rond het thema “Vrijheid”, en uiteraard met de jaarlijks terugkerende Aegon Bestuursbokaal.
Laat u inspireren door ons thema, en zie waarom Vrijheid voor ieder roeibestuur relevant is!
 
Via dit medium zal ieder op de hoogte gehouden worden  van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent het Aegon/NSRF Besturencongres.
Werp ook alvast een blik op ons voorlopige programma en onze sprekers.
 
Voor vragen zijn wij altijd te bereiken via [email protected]
 
Met paars-wit-rode groet, 
 
de NSRF Congrescommissie 
 

 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek