Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

Gijsbregt Brouwer

Gijsbregt Brouwer is sport trend watcher en story teller. Hij houdt zich bezig met de trends binnen de sportwereld en kijk vooruit naar wat er gaat komen in de sportwereld. Daarnaast is hij co-founder van Týrsday, een bedrijf dat onder andere atleten helpt met de branding van hun merk met behulp van storytelling en een goede strategie. Hij is een expert in branding, innovatie, technologie en in sociale, digitale en mobiele media. Op 14 november zal hij voor jullie een lezing houden over de trends die gaan komen in de topsport, en dan vooral binnen de roeiwereld. Ben jij benieuwd naar de toekomst? Kom dan luisteren naar Gijsbregt Brouwer!

 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek