Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

Nico van Hoorn

Nico van Horn is onderzoeker bij het KITLV en gespecialiseerd in de Nederlandse dekolonisatie. Hij houdt zich daar nu vooral bezig met een project over de oorlog in Indië van 1945 tot 1949. Tijdens zijn studie sociaal-economische geschiedenis in Leiden was hij lid bij KSRV Njord waar hij stuurman was. Ook heeft hij drie jaar lang in het bestuur gezeten, was hij een jaar secretaris van het NSRF en werd hij uiteindelijk benoemd tot Lid van Verdienste bij Njord. Op zaterdag 14 november brengt Nico zijn twee passies samen in een korte lezing over roeien tijdens de oorlog. Ben jij ook benieuwd naar de verhalen over de roeisport in tijden zonder vrijheid? Kom dan op zaterdag 14 november naar het NSRF besturencongres in het Kamerlingh Onnes Gebouw in Leiden!

 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek