Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

Inleveren Presentatie

De deadline voor het inzenden van uw presentatie voor de Bestuursbokaal is verlengd! Indien u gebruik wilt maken van een powerpoint of andere audiovisuele middelen is het van belang dat wij deze uiterlijk 12-11-2015 voor 23:59 hebben ontvangen!  Als u geen presentatie opstuurt kunt u geen gebruik maken van de audiovisuele voorzieningen van onze locatie.  Dus stuur uw presentatie zo spoedig mogelijk naar [email protected] met als onderwerp: Inzending Bestuursbokaal. Verdere informatie over de bestuursbokaal vereisten zijn te vinden in onze vorige e-mail. Wij kijken uit naar alle inzendingen, en tot zaterdag!

 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek