Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

Ralph Tuijn

De Ringvaart Regatta is voor veel roeiers de kroon op hun roeicarrière, iets wat je gedaan moet hebben als roeier. Het klinkt mooi, 100km roeien op één dag, maar in de praktijk is het flink afzien en er staan dan ook weinig roeiers te springen om het nog eens te doen. 
 
En dan zijn er roeiers voor wie de Ringvaart al lang geen uitdaging meer is en die het graag nog grootser en uitdagender opzoeken. Zoals het oversteken van de Noordzee, Atlantische Oceaan of de Grote Oceaan. Ralph Tuijn heeft al meerdere wereldrecords op zijn naam staan en is een ware belichaming van vrijheid op het water. 
 
Wil jij de verhalen van Ralph Tuijn horen? Kom dan op 14 november naar het AEGON NSRF Besturencongres in Leiden! Ralph zal hier in de middag een lezing geven over zijn avonturen op de oceanen.
 
Onbekend met het fenomeen Ralph Tuijn en nieuwsgierig geworden? Volg deze link voor een artikel over een van zijn laatste roeitochten met een interview.
 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek