Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

Sprekers

Ralph Tuijn

 
Ralph Tuijn
 
De Ringvaart Regatta is voor veel roeiers de kroon op hun roeicarrière, iets wat je gedaan moet hebben als roeier. Het klinkt mooi, 100km roeien op één dag, maar in de praktijk is het flink afzien en er staan dan ook weinig roeiers te springen om het nog eens te doen. 
 
En dan zijn er roeiers voor wie de Ringvaart al lang geen uitdaging meer is en die het graag nog grootser en uitdagender opzoeken. Zoals het oversteken van de Noordzee, Atlantische Oceaan of de Grote Oceaan. Ralph Tuijn heeft al meerdere wereldrecords op zijn naam staan en is een ware belichaming van vrijheid op het water. 
 
Wil jij de verhalen van Ralph Tuijn horen? Kom dan op 14 november naar het AEGON NSRF Besturencongres in Leiden! Ralph zal hier in de middag een lezing geven over zijn avonturen op de oceanen.
 
Onbekend met het fenomeen Ralph Tuijn en nieuwsgierig geworden? Volg deze link voor een artikel over een van zijn laatste roeitochten met een interview.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gijsbregt Brouwer
 
Gijsbregt Brouwer is sport trend watcher en story teller. Hij houdt zich bezig met de trends binnen de sportwereld en kijk vooruit naar wat er gaat komen in de sportwereld. Daarnaast is hij co-founder van Týrsday, een bedrijf dat onder andere atleten helpt met de branding van hun merk met behulp van storytelling en een goede strategie. Hij is een expert in branding, innovatie, technologie en in sociale, digitale en mobiele media. Op 14 november zal hij voor jullie een lezing houden over de trends die gaan komen in de topsport, en dan vooral binnen de roeiwereld. Ben jij benieuwd naar de toekomst? Kom dan luisteren naar Gijsbregt Brouwer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nico Van Horn

Gijsbrecht Brouwer

 

 

 

 

 

Nico van Horn

 

Nico van Horn is onderzoeker bij het KITLV en gespecialiseerd in de Nederlandse dekolonisatie. Hij houdt zich daar nu vooral bezig met een project over de oorlog in Indië van 1945 tot 1949. Tijdens zijn studie sociaal-economische geschiedenis in Leiden was hij lid bij KSRV Njord waar hij stuurman was. Ook heeft hij drie jaar lang in het bestuur gezeten, was hij een jaar secretaris van het NSRF en werd hij uiteindelijk benoemd tot Lid van Verdienste bij Njord. Op zaterdag 14 november brengt Nico zijn twee passies samen in een korte lezing over roeien tijdens de oorlog. Ben jij ook benieuwd naar de verhalen over de roeisport in tijden zonder vrijheid? Kom dan op zaterdag 14 november naar het NSRF besturencongres in het Kamerlingh Onnes Gebouw in Leiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
We hebben een bijzonder prominent persoon uit de Britse roeiwereld bereid gevonden het congres af te sluiten. We mogen nog niet vertellen wie dit betreft, maar kunnen wel noemen dat hij in 1980 geroeid heeft met Hugh Laurie in de befaamde Oxford/Cambridge Boat Race en betrokken is bij het British Olympic Committee.Tijdens het congres zal deze spreker ingaan hoe het concept 'vrijheid en onafhankelijkheid' binnen het Nederlandse studentenroeien in een historisch en cultureel perspectief geplaatst kan worden.
 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek