Foutmelding

  • Notice: Undefined index: type in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1059 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1060 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style in lightbox2_field_formatter_view() (regel 1061 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined variable: rendered_rows in include() (regel 15 van /home/aivd/public_html/avonline/sites/all/modules/views_slideshow/contrib/views_slideshow_cycle/theme/views-slideshow-cycle-main-frame.tpl.php).
 

Thema

 

 
 
 

WATERVRIJ: VRIJHEID OP DE ROEIVERENIGING

Door te roeien ervaar je een gevoel van vrijheid op het water. Ook bij het besturen van een roeivereniging speelt vrijheid een grotere rol dan men op het eerste gezicht zou denken: juist het bestaan van onze roeiverenigingen hangt sterk samen met onze vrijheden en verworvenheden.

 

Tijdens dit congres staan we stil bij belangrijke zaken die met vrijheid te maken hebben. Bijvoorbeeld: hoe vrijblijvend moet een vereniging zijn of hoe ga je bijvoorbeeld om met partijen waar je (financiëel) afhankelijk van bent.

 

Watervrij roeien is het roeien zonder dat de roeibladen het water raken. Het gaat sneller, maar is ook instabieler dan met de bladen op het water. Met dit thema stellen we roeibestuurders de vraag: hoe vrij wil en kun je zijn?

 

Contact

Algemene informatie:

[email protected]

 

Dringende zaken:

06-46530431

 

Locatie

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

 

Commissieleden

Matthijs de Graaf
Charlotte van Zuthpen
Adriaan de Vos
Elizabeth Hunter
Jorran Klaassens
Pieter Oudshoorn
Milou van den Broek